Párlatok a porondon

Alig telt el pár nap a szilveszteri bormámoros est után és máris itt az újabb „kihívás”!

Egy különleges párlatkóstolóra invitálom meg az érdeklődőket. A szőlő és bor párlatainak típusait, készítési módjait vesszük ezúttal górcső alá.

Egyszeri alkalom lesz az idén, amikor közösen kóstolunk párlatokat, erről tehát nem érdemes lemaradni!

Nem szereted a párlatokat? Akkor is itt a helyed, mert most garantáltan megváltozik a véleményed a pálinkákról!

Ha szeretnéd elsajátítani a pálinkabírálat alapjait és szeretnél kitűnő minőségű pálinkákat kóstolni, akkor várunk szeretettel a következő CsokiLaBorKlub rendezvényünkön.

Meghívott vendégünk és előadónk, aki a pálinkák világában szakmai útmutatást nyújt nekünk: Csendes Zsolt párlatszakértő, brandy-készítő.

Helyszín: vinoWonka Csokoládé és Borbár, Budapest, Corvin sétány 2.
Időpont: 2013. január 8. 18:30

Jelentkezni a csokilabor01(kukac)gmail(pont)com email címen január 7-én 12 óráig lehet.

Boldog Új Évet mindenkinek és jó kóstolásokat idén is!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Archivum