Ajánlatunk

Szeretné bővíteni tudását a borokról, vagy épp most ismerkedik ezzel a világgal? Megkóstolná ritka magyar, vagy külföldi szőlőfajták borait? Nyitott az újdonságokra? Különlegességekre és jó hangulatra vágyik? Időhiányban szenved?

 
Segítünk!


A következő témákban vállaljuk bor, csokoládé és más italok, ételek kóstolásának szervezését:

-csokokoládé és borkóstoló alapok
-csoki és bor tematikus kóstolók (lásd: kísérlet)
-pezsgőkóstolók (tankpezsgőtől a hagyományos eljárásig)
-pálinkakóstolók (alappálinkák, különleges párlatok, pálinka-különlegességek, böllérpálinkák)
-párlatkóstolók (brandy-k, cognac-ok, armagnac-ok)
-muzeális tételek bemutatója
-likőrborok kóstolása
-tematikus kóstolók (szőlőfajták, évjáratok, termőhelyek, technológiák)
-vaktesztek
-borokról kezdőknek
-borokról haladóknak
-bor a gasztronómiában

Igény esetén, szívesen szervezünk előadásokat a következő témákban:

-borkóstolástechnika
-szőlőfajták
-borvidékek
-borászati technológiák
-hordókészítés
-boros palackok zárási módjai, bortárolás
-a nagyvilág borai
-bor és egészség
-pincefalvak hazánkban
-szőlő és a bor fotós szemmel
-bormarketing
 
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, bátran keressen meg bennünket az alábbi elérhetőségünkön!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Archivum