Valentin-napi Fűszeres Csokoládékóstoló

Fűszer és Csokoládé - avagy a fűszerek lelke csokoládéba rejtve. 2018.02.14. (szerda) 19:00. Virág és csokoládé. Valentin-nap kapcsán e két dolog biztosan eszébe jut mindenkinek, ám mi újragondoltuk a szeretet és a szerelmesek ünnepének ajándékát.

Mottónk ezen a napon: „Fűszer és csokoládé, avagy a fűszerek lelke csokoládéba rejtve”, hiszen az est folyamán kizárólag olyan csokoládékat kóstolunk, melyek gazdag ízvilága más és más fűszerek kibontakozására ad lehetőséget.

Az egyszerű, hétköznapi BORStól a TONKABABig sok mindent körbejárunk. Mert ugye senki nem hiszi, hogy csak egyféle bors létezik, vagy hogy a konyhai SÓnak nincs alternatívája, és hogy a vaníliának nincs párja?
Forrócsokink lélekmelengető kortyaitól kezdve táblás csokijaink egyedi karakterén át az izgalmas csokiköntösbe bújtatott drazsékig ezen a programon mindent a fűszerek ízgazdagsága fog uralni.

Az előbbieken túl megnézzük, hogy a klasszikus CHILI, avagy a magyar fűszerPAPRIKA áll igazán jól a csokinak. A FAHÉJ, vagy a GYÖMBÉR áll közelebb szívünkhöz? A ROZMARING, a KARDAMOM vagy netán a MASALA adja a legnagyobb élményt csokoládéban?

S azért, hogy borszerető barátaink számára is kedveskedjünk, két különleges - természetesen fűszerekben bővelkedő - BORCSOKI párossal is készülünk az estre.

JELENTKEZÉS RÉSZLETEI:
Jelentkezni a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. email címen vagy a 06/70-881-9067 telefonszámon vagy személyesen az EndorFine-ban lehet! A rendezvény regisztrációhoz kötött, amelyhez szükségünk lesz a résztvevők nevére, e-mail címére és egy telefonszámra. A korlátozott hely miatt csak 11 főt áll módunkban fogadni.
A belépő ára magában foglalja a kóstolandó csokoládékat, sós rágcsálnivalót, vizet és még néhány meglepetés tételt is.
Fizetni elővételben - a regisztráció visszaigazolását követően - átutalással, vagy személyesen az EndorFine-ban lehet. A részvételi díj befizetésének határideje február 7.
Bankszámlaszámunk: KH 10401093-50526684-88711005.

Időpont: 2018.02.14. (szerda) 19:00
Időtartam: 1,5-2 óra
Helyszín: Budapest, 1053 Papnövelde utca 2. (EndorFine Csokoládéüzlet)
Ár: 4.800 Ft
Ott találkozunk!

Csatlakozz facebook oldalunkhoz, hogy minden rendezvényünkről időben értesülj:
Endorfine Csokoládéüzlet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Archivum