Édes Napok Budapest 2014

Ha szeptember, akkor fesztiválok. Rövidesen kezdetét veszi az Édes Napok idei programja. A fesztivál időpontja 2014. szeptember 19-21.

A rendezvény célja, hogy minél többen kóstolhassák meg a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládékat, édességeket, süteményeket és fagylaltokat.

Ebben az évben az Édes Napok felkerült Európa legjelentősebb csokoládé és édességútvonalára, mivel állítólag az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon.

A kiállítók között hazai és nemzetközi csokoládéműhelyek is bemutatkoznak. Sőt, az idei évet a süteményeknek szánják, így nemcsak cukrászatoknak adnak lehetőséget bemutatkozni, hanem a süteménykészítéshez kapcsolódó programokat is szerveznek. Ehhez kapcsolódóan többek között például házi rétes-, rákóczi túrós készítési bemutatók lesznek. A csokoládé szerelmeseinek pucér bonbon-kóstoló, Grand Cru Venezuela kóstoló, közös csokoládékészítés lesz és ezekkel még korántsem értünk a lista végére.

Az egyik legkülönlegesebb attrakció a „So delicious fashion show” lesz, amit a Hotel Sofitel Budapesttel közösen szerveznek. Az egyedi műsor szintén a sütemények köré épül: tíz elismert divattervező által tervezett ruhákhoz a Sofitel Hotel mestercukrászai megálmodtak egy-egy tortát. A ruhaköltemények és a hozzáillő design édességek bemutatója 2014. szeptember 20-án lesz a Savoyai teraszon felállított kifutón.

Érdemes tehát ellátogatni a helyszínre!

A programokról, kiállítókról további információkat itt találnak az érdeklődők:

http://www.edesnapok.hu/

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Archivum