Artis Csokoládéműhely

Ahol a művészet nemcsak esztétikum. Kovács Emőke kézzel készült bonbonjai igazi kuriózumok. Megjelenésük egyedi, ízviláguk különleges.

Emőke a Callebaut Csokoládéakadémián tanult Philippe Vancayseele belga csokoládémestertől. Így kellő kifinomultsággal nyúl csokoládéhoz és az alapanyagokhoz egyaránt. 

Belga és francia alapanyagokból készült csokoládéi nem tartalmaznak adalékanyagot és tartósítószert. A kézműves bonbonjait különleges fűszerekkel, aszalt gyümölcsökkel készíti. Bonbonjai harmonikusak, nem túláradóak.

Repertoárja a virágos bonbonoktól (pl. rózsás, ibolyás) a gyümölcsösökön át (epres) a pálinkásokig széles választékot alkotnak, de készülnek trüffelek is a műhelyben. Forró csokoládé pálcái kifejezetten szemet gyönyörködtetőek.

A csokoládéműhely Balatonfüreden található, amely Magyarország egyik gyönyőrű borvidékének meghatározó központja. A bor és a csokoládé sok hasonlóságot mutat, társításának eredménye egy meglepően izgalmas, új és egyedi ízharmónia. A bor tovább fokozza a csokoládéfogyasztás élményét, ez volt az, ami elindította a műhely létrehozását.

Elérhetőségek:
Kovács Emőke
Tel: 70/931-1859
email: Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

 

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés