Cadeau Bonbon Manufaktúra

A gyulai kézműves csokoládékészítő műhely 1998 óta készíti termékeit. Válogatott alapanyagok felhasználásával készítik új és hagyományos magyar recepteken alapuló bonbonjaikat.

Hazai készítésű nugát, marcipán, párlatok, gyümölcsök és belga csokoládé felhasználásával készülnek a vágott, kézzel formázott, formába öntött bonbonok.

Termékeiket a száz éves gyulai Kézműves Cukrászdájukban (ahol a műhely is található), Budapesten és Kecskeméten lehet megvásárolni.

Bonbon repertoárjuk igen széles skálán mozog, mivel közel 90 féle apró desszertet készítenek. Ahogy honlapjukon is olvasható: „a paletta a klasszikus és a modern francia, belga, olasz iskola remekeiből áll, valamint különös tekintettel vagyunk a békebeli magyar receptek használatára is”. Ez utóbbira jó példa a Verdi golyó.

Valóban sokféle csemegével állnak vendégeik és a csokoládérajongók rendelkezésére: gyümölcsös (pl. málnás, meggyes, epres) bonbonok, nugátosak (pl. Tenger gyümölcsei, Nugát Ararat), alkoholosak (pl. whisky-s, Cabernet sauvignon-os), trüffelek (Rumos trüffel, Méztrüffel), grillázsok (pl. Gyümölcsös mogyorós-mézgrillázs), stb.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés