Keserédes Manufaktúra

A Keserédes Csokoládé Manufaktúra megálmodója Wagner Bea, aki korábban a médiaiparban dolgozott, majd egy éles váltással teljesen új szakmába kezdett. 2007-ben nyitotta meg csokoládé üzletét Budapesten, Újlipótvárosban.

Ebben az üzletben azonban nem mások, hanem a saját kezűleg elkészített bonbonjait, csokoládéit értékesítette, a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával. Ma az üzlet már a Stühmer cég tulajdonában van, de továbbra is megtalálhatók ott a Keserédes termékei is.

A Keserédes táblás csokoládék sorában többek között mogyorós, mandulás, narancsos, rózsaborsos, ibolyás, rózsás csokoládék alkotják az ízesített csoportot. A termőhely specifikus válogatásban például grenadai, dominikai és nyugat-afrikai csokoládék találhatók.

Bea rengetegféle bonbont, trüffelt és pralinét is készít, többek között például kávés, chilis, levendulás, gyömbéres-zöldcitromos, sós karamellás, belga sörös, Tokaji aszús csokikat. Van még egy sorozata, amit a Gyulai Pálinka Manufaktúra pálinkáival készült bonbonok alkotnak.

A belga, francia és magyar alapanyagok felhasználásával készült csokoládékhoz nem használ semmiféle adalékanyagot és tartósítószert. Csokoládéit friss fűszerekkel, gyümölcsökkel és a legnemesebb szeszes italok felhasználásával készíti.

A Keserédes kiváló minőségű alapanyagokat is árusít mindazoknak, akik a saját ízlésük szerint, otthon szeretnének csokoládét, bonbont vagy süteményt készíteni.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés