Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra

Gulyás Gyöngyvér világjáróként a csokoládé sokféle típusával, minőségével találkozott már. Most eljött az ideje, hogy ő maga is letegye névjegyét a csokoládékészítés nem is oly könnyű, de csodálatos szakmájában.

Filozófiája szerint az igényes csokoládé készítésénél a szakértelem, a türelem, a hagyomány, a szakma szeretete és az egyéniség tükröződik vissza.

Életét áthatja a kreatív alkotás: kézműveskedik, festeget, zenél, a táncokat is szereti és nem utolsó sorban a finom ételeket is szívesen kóstolgatja, főzi maga is. A főiskola után szakács-, majd bonbonkészítő tanfolyamot végzett.

A csokoládé műhely létrehozásával egy gyermekkori álma valósult meg. Az igényesség jegyében minden felhasznált alapanyaga prémium minőségű, kizárólag természetes eredetű.

Bonbonjai nem tartalmaznak mesterséges aromákat, színezéket és tartósítószereket. A különleges minőségű kézműves bonbonok alapja Callebaut belga étcsokoládé, mely dél-afrikából származó, válogatott, minőségi kakaóbabból, 100%-os kakaóvajból, természetes bourbon vanília hozzáadásával készül.

Több mint 150 féle recept kipróbálása és folyamatos fejlesztések után jutott el a most használt alapanyagokhoz, technikákhoz és íz harmóniákhoz.

Újdonságként szortimentjét tematikus csoportokba sorolva kínálja. A válogatások 6 és 12 darabos bonbonból állnak: trüffeles, fűszeres, frissítő, vegyes, virágos és ínyenc kategóriák alkotják jelenleg a palettát. Ez utóbbi igazi különlegességeket tartalmaz, pl. tonkababos, sós karamelles, fehér szarvasgombás, vargányagombás, sós mogyorós, jegenyefenyős bonbonok.

Elérhetőségek:
1031 Budapest, Nimród utca 2.
tel: +36 70 466 1121
e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.
web: www.ladylavender.hu

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés