Zangio Csokoládéműhely
A Zangio titokzatos név mögött nem más, mint Zoltán, Angi és Olga nevének rövidítése áll.
A Zangio egy igazi családi manufaktúra, amely 2010 óta „alkot” kizárólag kézzel készült bonbonokat.
A Budakeszin található műhely előzetes egyeztetés alapján szívesen látja az érdeklődőket, és beavatja a bonbonkészítés fortélyaiba, sőt saját szervezésű kóstolókat, és csokoládékészítő tanfolyamokat is tartanak, így a Budapestről elvágyódóak számára remek hétvégi program lehet a Zangio Csokoládéműhely által kínált eseményeken való részvétel.
Aki pedig a főváros rabja, az se búsuljon, mert már ott is megtalálható a Zangio Csokoládébolt.
Gadó Ramóna
Hozzászólások
Nagyon szívesen megnézném a műhelyt és írnék egy riportot az MNO oldalára az Étel és ital rovatba a bonbonkészítésr ől is. Esetleg a jövő hét szombaton lenne rá lehetőségem? Egy rövid interjút is készítenék.
Üdvözlettel:
Kuslits Szonja
MNO
újságíró