EndorFine Csokoládéüzlet

Az EndorFine Csokoládéüzlet Budapest belvárosának, a városi forgatagtól távolabb eső, nyugodt kis utcácskájában található parányi, ámde annál nagyobb lelkesedéssel vezett üzlete.

Maga az üzlethelyiség is jól tükrözi a tulajdonosok, György István és Makk Veronika szemléletét. A bolt puritánsága is arról árulkodik, hogy nem a csillogás-villogásra törekednek, hanem inkább a termékkörük minél magasabb szinvonalának kialakítására. Céljuk a hazai csokoládéfogyaszó „nagyközönség” számára magyar és külföldi prémium minőségű csokoládék bemutatatása.

Termékeiket igyekeznek minél pontosabb információk, leírások kíséretében és kóstolók keretében is a vendégeikkel alaposan megismertetni. Az garantált, hogy, aki e boltban vásárol, sok mindent megtudhat termelőkről, termőhelyekről és a csokoládékészítésről is. Elismerik és támogatják a nemzetközi sikereket elért manufakturákat, s a díjazott csokoládék széles palettáját kínálják.

A boltban a táblás csokoládék mellett forrócsokit is lehet vásárolni, illetve fogyasztani. S, ha valaki ajándékba szeretne adni egy komplett kis csomagot, azt is elkészítik számára, bonbonokkal, kávékkal vagy épp borokkal egyaránt. Ezutóbbit illetően nemrégen vált az üzlet a mádi Holdvölgy Pincészet budapesti forgalmazó partnerévé. Sőt, még fűszeres borok is találhatók a kínálatukban, amelyeket a villányi Gál Pince készít. Csak néhányat említve közülük: ürmös, mandulás, csipkebogyós, almás-mézes, diós borok várják az édesszájú borkedvelőket.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor különleges drazsék, aszalványok, olajos magvak és pörkölt, illetve pörköletlen kakaóbabok közül is mazsolázhat a vásárló.

Érdemes ellátogatni hozzájuk, pár perc kikapcsolódás és egy falatnyi kényeztetés mindenkinek jár!

Elérhetőség:
1053 Budapest
Papnövelde u. 2.
Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.
www.endorfine.hu

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés